2010. július 26., hétfő

Mégsem lesz költözés?

Sziasztok!

A fórumon újabb optimizálásokat hajtottunk végre, ami lehetővé tette, hogy visszamenjünk a régi csomagra, költözés nélkül. Persze még ez sem 100% -os infó.
Kb 1 hét, és minden kiderül. Akkor indulnak a feltöltések is. Kérjük szíves türelmeteket.

Várható egy új off topik is, amely csak és kizárólag iPhone-val foglalkozik.

Üdv

2010. július 9., péntek

Egy kis összefoglaló...+Update

Sziasztok!

Távollétem miatt nem tudtam a blogra írni, ezért elnézést kérek mindenkitől. Mivel sokan értetlenül állnak a dolgok előtt, mint ahogy részben én is, megpróbálom összefoglalni az elmúlt napok eseményeit, illetve a terveinket a jövőre nézve.

A leállás azért volt, mert a hosting szolgáltató nem számolt jól el s letiltotta a hozzáférésünket. Pár e-mail után újra itt vagyunk, de hamarosan költözünk. Hónapról hónapra többet kérnek a szolgáltatásaikért. S ezt a hirdetésekből mi már nem tudjuk fedezni. Ez nem azt jelenti, hogy innentől, felhasználókra támaszkodunk.A warez az ingyenességről szólt, s ez most sem lesz máshogy! Találtunk egy jobb helyet, ami még belefér a kereteinkbe.
A költözést megpróbáljuk úgy végre hajtani, hogy semmit se vegyetek észre.
Ettől függetlenül, előre nem tervezett leállások lehetnek.

Köszönjük a megértést!


Legfisebb infó: az új szerveren megkezdődött a fórum optimalizálása, így amíg az be nem fejeződik, ez a fórum érhető el innentől kezdve. Tehát a próbaoldalt, a http://bdw.mobilepassion.org/ oldalt NE próbálja meg senki sem használni, nem is tudja, marad addig ez az oldal. Reméljük nagyon gyorsan megtörténik a javítgatás/optimalizálás, s rövid időn belül már azt használhatjuk.

Addig mindenki szíves türelmét kérjük. Itt kaptok újabb tájékoztatást, így kérjük feleslegesen senki se kérdezgessen , ne írjon e-mailben - mit/mikor, előre mi sem tudjuk.

Köszönjük!!