2009. február 4., szerda

Tesztelés Folyamatban - újra blogolunk

Sziasztok :)

Először is hamarosan megkezdődhet a tesztelés az új fórum motorral! Tudom sokszor írtuk már de türelem!
Pár dolog amiket mindenki jól jegyezzen meg mert rengeteg kamu infó kering!

Tehát:

1. Soha nem kérünk pénz! Se mailben se sehol ne utaljatok sehova ez átverés! Az ilyen teljesen ellentétes a BDW elveivel!

2. A Fórum nem szűnik meg hiába küldözgeti ezt valami mailben!

3. Ha valaki a nevükben sérteget esetleg fórumtagjairól ír dolgokat! Az mind kamu gondolkozz mérlegelj miért is küldenénk neked ilyeneket!

4. Ami nagyon fontos ne válaszoljatok soha ezekre a mailekre amiket sg fórumon keresztül kaptok! akármilyen sértőt ír az illető mert így megtudja mail címeteket! Sg-n keresztül küldi így szerencsére nem tudja milyen címre küld!

Ha emailt kapsz az sg-s fórumról ne vedd készpénznek sőt gyanakodj mert valaki szórakozni próbál ezzel! Valakinek nagyon nemtetszik hogy számlaszámos húzását keresztül húztuk és időben figyelmeztettünk titeket! Sok kamu levél ellen a következő intézkedéseket tettük:
- Sg-s fórumon lezártuk a regisztrációt, csak regisztrált bejelentkezett tag írhat,olvashat (így csak azok küldhetnek mailt ezzel kontrol alatt tartjuk ezt a kis hülyét :))
- A blog elérhetőségét megtalálod akkor is ha nem vagy bejelentkezve viszont itt pont sok idióta hozzászóló miatt tiltjuk a hozzászólás!
Tehát csevegésre régi sg-s fórum infók pedig itt a blogon! Ha nem vagy regisztrálva régi sg-s fórumra(sokan vannak így) kérünk ne kérd hogy engedjünk regisztrálni mert ez nem lehetséges az új fórum elérhetőségéről itt is értesültök majd illetve minden infóról :)
Kitartás és ne dőljetek be a kamunak :) hiteles infók csak itt !
Üdv Sferrari